som

Slik lager du en delt kalender med venner i Messenger

Facebook Messenger for Android og iPhone (iOS) har en innfødt funksjon som lar brukeren opprette en delt kalender med venner eller grupper. Dette gjør det lettere å huske møttider eller andre avtaler. Verktøyet, kalt "Planer", lar deg tilpasse en dato, navnet på avtalen, bruke en bestemt tid, og til og med legge til en plassering.

Det er fortsatt meldinger med påminnelser nær fristens slutt, og hvert medlem av samtalen kan bekrefte tilstedeværelse eller angi fravær med ett trykk. Vil du finne ut hvordan du bruker funksjonen på mobilen? Følg gjennomgangen av denne opplæringen.

Finn ut hvordan du lager delte kalendere på samtaler med venner på Facebook Mobile Messenger

Slik sletter du filer fra Messenger for å frigjøre plass på Android

Til å begynne med er det verdt å påpeke at prosedyren er nøyaktig den samme for å opprette delte planer i samtaler med venner (privat) eller gruppe.

Trinn 1. Åpne Messenger-programmet på telefonen. På "Meldinger" -fanen finner du samtalen med en venn eller gruppe som du vil opprette den nye felles avtaleplanen for.

Åpne Messenger-samtalen med vennen eller gruppen din på Android

Trinn 2. Deretter trykker du på "+" -knappen i venstre hjørne på chat-skjermen. Det vil vise en kategori med funksjoner og utvidelser av Messenger. Velg "Planer" -knappen.

Trykk på Planer-knappen for å opprette din felles avtale i Messenger

Trinn 3. Velg en bestemt dato for avtalen, og velg deretter tidsfanen for å fullføre denne termen tilpasning. Bekreft med "OK".

Tilpass med dato og klokkeslett for avtalen av Messenger

Trinn 4. Legg merke til at en felles plan vil bli opprettet i samtalen med vennen eller gruppen, som kan sees av alle medlemmer av samtalen. Trykk på "Navngivningsplan" og tilpass agendaenavnets tittel. Bekreft med "Lagre".

Tilpass avtalenavnet sammen i Messenger

Trinn 5. Når du trykker på igjen på planlagt fly, merk at en skjerm med innstillingene vil bli vist. Øverst er det muligheter til å redigere dataene som allerede er lagt til dato, klokkeslett og avtale navn. Vil du gjøre det enda mer komplett? Trykk på "Plassering" og legg til navnet på plassen der møtet skal være. Bekreft med "Lagre".

Legg til et sted i avtalen din for Planinnstillinger

Trinn 6. Se at hvert medlem av gruppen eller vennen din kan trykke på "Bekreft tilstedeværelse" eller "Jeg vil ikke delta" i samtalen, og vise et "blue check" -ikon for hvem som bekrefter og en "Grå X" for hvem kan ikke være til stede. En halv time før, og på tidspunktet for planlagt plan, vil alle medlemmene motta varsler i mobiltelefonen, for å huske tidsplanen og unngå glemsomhet. Denne funksjonen aktiveres automatisk.

Bekreft eller gjenta avtalen på den delte kalenderen, med varsler på Android

Trinn 7. Hvis du ikke lenger trenger denne avtalen, velg "trepunktsmenyen" øverst til høyre og trykk "Slett plan" for å avbryte.

Slett planen for å avbryte avtalen i Messenger for Android

Hvordan bli offline på Facebook Messenger? Oppdag i forumet.