som

Sende en videomelding på Google Duo

Google Duo lar deg nå sende stemme- eller videomeldinger opptil 30 sekunder når vennen din ikke svarer på samtalen. Funksjonen er tilgjengelig for både Android og iPhone (iOS) brukere. Etter visning blir meldinger tilgjengelig i opptil 24 timer før de slettes. Alt er beskyttet av end-to-end kryptering.

Hvis du vil sende en video eller en talemelding, må du ha den nyeste versjonen av Google Duo installert på telefonen din - lære i dette andre tipset hvordan du oppdaterer appene dine. Slik bruker du funksjonen trinn for steg.

Google Duo får støtte for video- og lydmeldinger; se hvordan du bruker nyhet

Smartphoneavhengighet genererer panikk i 56% av brasilianerne, sier forskning

Trinn 1. Åpne Google Duo og foreta en video- eller lydforbindelse som vanlig. Etter noen sekunder, hvis vennen din ikke svarer, vil du se knappen "Legg igjen en videomelding" eller "La en stemmemelding" -knappen. Trykk på den.

Trykk på den angitte knappen for å legge igjen en melding

Trinn 2. Innspillingen starter automatisk etter tre sekunder. Du kan ta opptil 30 sekunder eller trykke på den røde knappen for å avslutte opptaket. For å sende meldingen, trykk på den blå knappen. Hvis du vil avbryte meldingen, bruk "X" øverst til venstre.

Ta opp en melding på Google Duo

Trinn 3. Din venn vil bli varslet om meldingen og kan se den på hovedskärmen for Google Duo. Meldingen vises i rektangulært format - de runde ikonene er kontakter. Bare trykk på en melding for å vise eller lytte.

Vise mottatt skrap

Trinn 4. Berør en gang på skjermen for å vise alternativene. Du kan lagre en melding ved å trykke på pilikonet. Skrap utløper innen 24 timer etter visning, men du kan bruke søppelikonet for å slette dem umiddelbart.

Brukeren kan lagre eller slette meldingen

Benytt deg av tipsene for utveksling av tale- eller videobilder med vennene dine på Google Duo.

Hvordan fungerer Google Duo på mobiltelefonen min? Oppdag i forumet.