Netflix: Administrere mobiltelefoner som kan laste ned video

Netflix lar deg laste ned serier og filmer på smarttelefonen for å se uten internett. Det er imidlertid en grense for antall samtidige seere og enheter på samme konto, i henhold til den signerte planen. Således, hvis brukeren når maksimalt antall støttede telefoner eller tabletter, er det nødvendig å øke planen eller fjerne de registrerte enhetene.

I denne veiledningen viser TechTudo deg hvordan du fjerner en enhet som er autorisert til å laste ned på Netflix. Selv om prosedyren er utført på en Sony Xperia XZ2 med Android O, kan den spilles på hvilken som helst smarttelefon med den oppdaterte versjonen av appen. Sjekk ut trinn for trinn nedenfor.

Antall nedlastingsenheter varierer i henhold til den signerte planen

Alle som bruker kontoen din? Slutt Netflix-økten på alle enheter

Trinn 1. Åpne Netflix-appen på smarttelefonen, og velg om nødvendig din brukerprofil.

Åpne Netflix, og velg deretter brukerprofilen din

Trinn 2. Gå til "Mer" -fanen - plassert nederst til høyre på skjermen. Fortsett deretter til "Konto" -alternativet.

Trinn 3. Du blir omdirigert til en nettside med informasjon og innstillinger fra kontoen din. På denne skjermen, bla til og velg "Administrer nedlastingsenheter" -alternativet.

laste ned enheter "

Trinn 4. Når du åpner administrasjonsskjermbildet, angir grensesnittet hvor mange nedlastingsenheter som kan brukes av kontoen din, og hvor mange enheter som allerede er registrert.

Grensesnittet angir hvor mange nedlastingsenheter du kan ha i kontoen din

Trinn 5. På denne skjermen, merk at Netflix ikke gir mange detaljer om de nevnte enhetene. Så hvis du vil identifisere en enhet for å avgjøre om du vil fjerne den, berør du alternativet "Vis nedlastinger". Da vil tjenesten vise deg hvilket innhold som er lastet ned til det - slik at du kan sjekke og sammenligne mellom telefoner og nettbrett.

Ved å sjekke om nedlastinger av en enhet kan du identifisere den før du fjerner den

Trinn 6. Når du har bestemt hvilken enhet du vil fjerne, må du finne den i listen og trykke på "Fjern enhet" -alternativet, som vises like nedenfor.

enhet "

Klar! Etter at du har fullført trinnene ovenfor, vil nedlastet innhold på den fjernede enheten være utilgjengelig, men du vil kunne laste ned nytt innhold på en annen enhet.

iPhone: fire tips for å få mer plass på smarttelefonen